Πιστεύουμε ότι κάθε επαφή με τον ασθενή είναι μια ευκαιρία να βοηθήσουμε !

Μπουλινάκης Ουρολόγος

Διεύθυνση Ιατρείου Διευθυνση

Δορυλαίου 10-12, Πλατεία Μαβίλη - Αθήνα

τηλέφωνο επικοινωνίαςΤηλέφωνο

210 6455 293 - 6980 117 030

Βιογραφικό

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Ο Ευάγγελος Μπουλινάκης είναι Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικο ιατρείο στους Αμπελόκηπους.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας και έλαβε την ειδικότητα του στο Παίδο - Ουρολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία" και στο "Κωνσταντοπούλειο" Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στη διαχείριση και αντιμετώπιση τόσο των επειγόντων, όσο και των χρόνιων ουρολογικών περιστατικών. Απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στις διουρηθρικές επεμβάσεις (TURis, TURB) και στην αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας.

Από το πέρας της ειδικότητάς του μέχρι και σήμερα, ο Ευάγγελος Μπουλινάκης δέχεται τους ασθενείς του στο ιατρείο του στη Δορυλαίου 10-12 στη Πλατεία Μαβίλη. Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων και έχει μεγάλη εμπειρία στις διουρηθρικές επεμβάσεις ουροδόχου κύστεως και προστάτη (TURB, TURis).

Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει ενεργό συμμετοχή σε ελληνικά συνέδρια, με στόχο την ενημέρωσή του για τις εξελίξεις στον κλάδο του.

Τέλος, ο γιατρός είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (EAU), της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (EOE) και της Societe Internationale d' Urologie.

Συνεργαζόμενς κλινικές:

  • Βιοκλινική Αθηνών
  • Λευκός Σταυρός-The Athens Clinic
  • Ιδιωτική Κλινική “Therapis”