Πιστεύουμε ότι κάθε επαφή με τον ασθενή είναι μια ευκαιρία να βοηθήσουμε !

Μπουλινάκης Ουρολόγος

Διεύθυνση Ιατρείου Διευθυνση

Δορυλαίου 10-12, Πλατεία Μαβίλη - Αθήνα

τηλέφωνο επικοινωνίαςΤηλέφωνο

210 6455 293 - 6980 117 030

Επισκεφθείτε τον Ευάγγελο Μπουλινάκη  χειρουργό ουρολόγο ανδρολόγο, με εμπειρία  να σας λύσει ουρολογικά θέματα που σας απασχολούν όπως ακράτεια, πέτρα στα νεφρά,πόνος στα νεφρά,αδυναμία ούρησης,προβλήματα στην ουροδόχο κύστη,υπερπλασία προστάτη,καρκίνος του νεφρού,υδροκήλη κτλ.Το ιατρείο του βρίσκεται στην Πλατεία Μαβίλης στους Αμπελοκηπους  και είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του μετρό. Δέχεται καθημερινά εκτος Παρασκευής  κατόπιν ραντεβού.Ο ιατρός συνεργάζεται με τη Βιοκλινική Αθηνών, Αθηναική Κλινικη Mediclinic και την Ιδιωτική Κλινική "Ταξιαρχαι".

 Ο Ουρολόγος Μπουλινάκης Ευάγγελος  ασχολείται με προβλήματα που αφορούν κυρίως άνδρες κάθε ηλικίας όπως καρκίνος του προστάτη, διογκωμένοι όρχεις, πέτρες στα νεφρά,λιθοτριψία,περιτομή,ουρολοίμωξη,πρόωρη εκπερμάτωση,υδροκήλη ,λιθίαση του οροποιητικού και οτιδήποτε αφορα ανδρολογικά θέματα. Το ιατρέιο του βρίσκεται στην Αθήνα, στο κέντρο και συγκεκριμένα στους Αμπελοκήπους, Δορυλαίου 10- 12 και δέχεται καθημερινά εκτος Παρασκευής, κατόπιν ραντεβού.Εχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμινάρια και παρακολουθεί συνεχώς τις οποιεσδηποτε εξελίξεις στον τομέα του.

Ο Ευάγγελος Μπουλινάκης ,ουρολόγος-ανδρολόγος, ειδικευμένος σε θέματα που αφορούν κυρίως άνδρες,όπως η πρόωρη εκπερμάτωση,πρoβληματα στους όρχεις, φίμωση, αδύναμο σπέρμα, ουρολοίμωξη, υπογονιμότητα ,καρκίνος του προστάτη,κτλ δέχεται στο ιατρείο του στην Πλατεία Μαβίλης και συγκεκριμένα στην οδό Δορυλαίου 10-12 κατόπιν ραντεβού είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της πλατφόρμας που συμπληρώνετε μέσω του site.